Acasa Magazine Service Concepte Parteneri Promotii Contact
© 2013 Copyright BMG Solutions.

Suntem membrii ai retelelor de service Bosch Car Service din 2005; Delphi Diesel Service din 2010; AD Garage din 2010; Perfect Auto din 2011; Dealer HONDA din 2010. Dealer Fiat, Alfa Romeo, Jeep din 2012.

Promovam servicii de calitate sustinand pregatirea tehnico profesionala a personalului, investind in aparatura si sdv-uri pentru toate marcile auto existente în piata, oferim solutii optime si personalizate de reparatii tuturor clienţilor nostri.

Directia pentru firma Raiman este promovarea noilor tehnologii de reparatie pentru cresterea sigurantei circulatiei si protejarea mediului înconjurător.

Bosch Car Service

Bine ati venit la Bosch Car Service!

Daca doriti sa beneficiati de cele mai bune servicii pentru masina dumneavoastra, atunci ati nimerit unde trebuie: va oferim servicii de consultanta, reparatura si intretinere de prima mana – prin competenta de exceptie a Bosch – lider mondial ca producator de piese si echipamente auto pentru aproape toate marcile mai mult

Delphi Diesel Service

Reparatii injectoare COMMON RAIL DELPHI si BOSCH

Reparam injectoarele si pompele ce echipeaza Dacia Logan,Renault Clio,Kangoo,Ford Transit, Mondeo, Focus ,Kia, Hyundai cu injectie DELPHI mai mult

ADGARAGE

AD Garage este o retea de service-uri auto multimarca ce numara in acest moment peste 120 de locatii in Romania.

La nivel international, reteaua AD numara peste 4.600 de service-uri auto care impartasesc imaginea marcii si calitatea serviciilor - aspecte menite sa tranforme service-urile auto AD Garage in prima alegere a oricarui posesor de autoturism - pentru intretinerea, reparatia sau controlul periodic al mai mult

In cazul unei avarii, reparatiile de tinichigerie sunt operatii complexe, implicand interventii asupra componentelor metalice si / sau a elementelor de structura ale masinii dvs.
      Diagnosticarea tipului de interventie necesara, inlocuirea sau repararea componentelor pentru asigurarea integritatii autoturismului, sunt vitale pentru ca masina dumneavoastra sa devina ca noua mai mult.

Perfekt Auto

LLUMAR este singurul producator in domeniu care efectueaza toate operatiunile tehnologice de fabricare a foliei auto pentru geamuri, exclusiv in fabrica lor.

Montarea de folie auto antiefractie si geamuri fumurii legale pe care le poti obtine la firma noastra se efectueaza in conformitate cu standardele cerute de catre CPFilms Inc. , foliile auto LLumar fiind in prealabil omologate de Registrul Auto Roman (RAR) si in conformitate cu legea.


Am devenit membri ai retelei PILKINGTON in anul 2012 ,incepand cu aceasta data oferim clientilor nostri un brend de renume si un sprijin in relatia cu asiguratorii.

Misiunea firmei pe piata romaneasca este de a activa ca un partener credibil si de lunga durata in domeniul distributiei si a montajului de geamuri auto.

Strategia grupului este atragerea si satisfacerea consumatorului final prin servicii complete, la cel mai inalt nivel calitativ.